Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
7napnelkule

Rossz érzések

FmL · 10 hónapja
Felébredtem, elkezdődik az utolsó nap. Valahogy mégis csak rossz érzés van bennem.

Ma megkapja a bort, a születésnapi ajándékát. Nem tudom, hogy rá fog-e jönni, hogy tőlem kapja. Ezért is izgulok. Ha rájön, remélem elteszi és örülni fog Neki, hogy gondoltam rá és nem dühös lesz.

A másik, amiért rossz érzés van bennem, az féltékenységgel kapcsolatos. Ő volt mindig az, aki az utolsó emberig lecsekkolta az ismerőseimet minden közösségi felületen, folyton megnézte, hogy ki lájkolta a képeimet és hasonlók. Most én néztem végig, hogy kik írtak Neki üzenőfalra a születésnapjára. Amíg Ő gyakorlatilag minden női ismerősömre féltékeny volt, addig nekem 2-3 kolléga volt, akik szúrták a szememet. Mindenkire az mondta, hogy nem beszél senkivel privátban, csak munkahelyi dolgokról, viszont jóban van Velük. Ez a kettő dolog egy kicsit nálam üti is egymást, de nem volt jobb lehetőségem, mint hinni Neki. Azt viszont furcsállom és emiatt is rossz érzésem van, hogy ezek nem írtak Neki tegnap az üzenőfalára. Jóban vannak, biztos, hogy írtak Neki, de akkor privát üzenetben. Itt már felvetődik bennem a kérdés, hogy ha ennyire jóban vannak, akkor korábban nem beszélgettek-e mégis vagy mostantól nem fognak-e. Mert ugye azt írtam, hogy feltűnően sokat, egész nap aktív Facebook-on mostanában.
Lehetséges, hogy ezeket rosszul gondolom, de ezek kérdések bennem, amitől szinte gyomorgörcsöm van.

Napi szinten, 7. napja írkálom a bejegyzéseimet a blogba, legtöbbször Rá gondolva, Róla. Lehet, hogy közben Neki már eszébe sem jutok, sőt, lenyugodott az élete így, hogy nem kommunikál velem. Lehet, hogy holnap sem kellene Neki írni, nem kellene hívni Őt már? Meg kellene várni, hogy ha szeretne beszélni, akkor keressen Ő? Annyi kérdés van bennem úgy összességében, mindennel kapcsolatban, hogy nagyon feldúltnak érzem magam. Nekem nem hiányzik kevésbé, mint 1 hete. Nem is gondolok Rá kevesebbet. 
Azt kell leütnöm magamban, hogy ha Ő olyan indulatos lesz, mint múlt héten vagy akár a múlt heti telefonbeszélgetéskor, akkor nem szabad többet kommunikálnom Vele a közeljövőben. 

Az orvos nem fog dolgozni reggel, így kora délután tudok menni hozzá és utána az okmányirodába. Remélem gyorsan el tudom intézni a papírjaimat. Ezen kívül ma itthonról dolgozom addig. Estére pedig hazaér az egyik cimborám Ausztriából, Vele szeretnék találkozni. 2-3 apró program, de bízom benne, hogy mindegyik eltereli a gondolataimat, mert úgy érzem most magam Miatta, mint akinek 180-as vérnyomása van 120-as pulzussal.Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!