Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
7napnelkule

Ihlető zene

FmL · 1 éve


Most fordult a kocka. Nem az írásom alatt hallgatott zene vagy az írásom miatt felszínre törő érzések miatti zene kerül a bejegyzésbe, hanem a hallgatott zene ihlette meg az írást.

Nekem ez a zene arról szól, hogy lehet egy NŐ és egy férfi különböző, attól még ...

Nyűgös ébredés

FmL · 1 éve
Tegnap a délutáni alvás és a stressz megtette hatását, gyilkos kombináció volt. 

Miután kora este felébredtem, nem bírtam időben visszaaludni. Ezért 10 óra magasságában elkezdtem nézni a sorozatomból (Ballers. Egy kiöregedett amerikai focistáról szól, aki játékosügynöknek áll. Nem állítom, hogy az HBO legjobban eltalált sorozata, de az tény, hogy jól ...

A média átka

FmL · 1 éve
Talán pont 2 hete volt, amikor úgy érezhettem pár napra, hogy jól alakulnak a dolgok és újra kaphattam belőle. Itt ültünk egymás mellett az ágyon, néztük a TV-t este. 
Kapcsolgattam, nem találtam műsort, ami érdekelne. Ő rávágta, hogy hova kapcsoljak, megy ott egy sorozat.

Elkezdtük együtt nézni a sorozatot. 2 ...

A dobozok...

FmL · 1 éve
Az ominózus sütis dobozok... amik miatt bajba kerültem. Újra. Ezért is.
Már hazaúton voltam, amikor írt egy e-mailt, hogy miért vittem át a dobozokat és magamtól vittem-e át vagy más kért meg, hogy ne legyen útban.  Nem kért mást, csak erre  választ.
Az első gondolatom - miután a vérnyomásom és ...

Meglepődés

FmL · 1 éve
Tébláboltam az épületben, mert végre - nem is tudom mikor volt ilyen utoljára igazán- alig volt munka napközben, pedig lassan már délután 2 óra. Benyitok a Főnököm irodájába, ott ül... Nagyjából félrevert a szívem, pulzus felment, azt sem tudtam mi történik. Becsukom az ajtót, kimegyek. Átmegyek a karácsonykor a mi ...

Mi legyen...?

FmL · 1 éve
A kérdés régóta motoszkál bennem. És igazából lehet nem is a "mi?", hanem a "legyen-e?" az, amire választ kellene adnom magamnak. A napokban lesz a születésnapja, ami pont beleesik a 7 napba. A születésnapomkor kaptam tőle ajándékot, hasznosat, olyat, amit azóta is használok és szeretek is. Viszont nagyon megváltozott néhány ...

Az este

FmL · 1 éve
Nem gondoltam, hogy este még le fogok ülni a géphez és újra írni fogok. De kényszert éreztem. Szól a zene, szól a lejátszási lista. Ő jár a fejemben, írnék Neki. Be is léptem instára, fb-re, lecsekkoltam a képeit, megnéztem mikor volt fent, de nem szabad.

Miután munkából hazaértem levert voltam, ...

A kezdet

FmL · 1 éve
"Minden kezdet nehéz"... stílszerűen egy elcsépelt közmondással indítom ezt a 7 napot. Hogy miért? Mert utálom, gyűlölöm az efféle mondatokat.  Pontosan ugyanannyira, mint azt, hogy most minimum 7 napig nem kereshetem. 

Hogy mi a háttér? Megbántottam. Hosszan taglalhatnám, hogy mi volt az oka, de felesleges. Ő is látja valahogy, a ...