Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
7napnelkule

Nemzetközi fagyi nap

FmL · 6 hónapja
Ma van május 8-án a nemzetközi fagylalt nap. Amilyen "szerencsém" van, még ez is Rá emlékeztet. Nagy fagyipusztító hírében áll, gyakorlatilag olyan mennyiségű fagylaltot képes elmajszolni, amennyit készítenek. Ami fontos: a gyümölcs fagyi nem fagyi. Ezt jó, ha mindenki megtanulja, én is megtanultam. Ha jól emlékszem...

Egy kolléganőmmel ebédeltünk kint, Ő szólt, hogy ma van a fagyi világnapja, mi lenne, ha elmennénk levezetésként enni néhány gombóc ízesített hideg gömböt. Elmentünk, de majd a szívem szakadt meg. Abba a fagyizóba mentünk, ahova Vele szoktunk együtt járni. Sokszor mentünk ki beszélgetni korábban csapatostól, később kettesben. Annyit jártunk oda kettesben, összegabalyodva, hogy a tulajdonos hölgy úgy fogadott minket már mindig, mintha valami kedves Pár lennénk, akiket régóta ismer. Igazából belegondolva szinte így is volt. Hiszen sokszor mentünk ki Párként vagy arról vitát folytatva, hogy miért nem vagyunk egy pár és miért nem leszünk. Ráadásul a nyalatozó megnyitása óta állandó visszajáró vendégek voltunk, így azt hiszem érthető a tulaj és a mi oldalunkról is az öröm, ha meglátjuk egymást.

Na de alapvetően ez sem sült el túl jól, hiszen ezzel csak egy újabb olyan helyszínbe botlottam a tegnapi nap után, ami Rá emlékeztet, hozzá köt és szerettem is Vele ott lenni. Más helyeken is voltunk együtt fagyizni a városban, egyből eszembe jutott mindegyik fagyizó és minden Vele ezeken a helyeken töltött pillanat.
Az is, amikor a fagyizó melletti pizzaszeletesnél is vendégeskedtünk a kedvenc városnegyedében és az is, amikor egy lopott délutánunkon a belváros forgatagában majszoltuk együtt a bagamérit.

Már a reggel sem indult könnyen, mert a parkolóban letéve az autót láttam, hogy nem sokkal az Ő autója mellé sikerült leparkolnom, így már felugrott a szívverésem a duplájára ezen tudattal, hogy ismét egy helyen leszünk. Aztán láttam is a bejáratban. Szörnyű, hogy már jóformán egymásra sem merünk nézni, direkt kerüli a tekintetemet. 
Mintha nem akarna az a nő lenni, aki korábban szerelmesen nézett rám és akire én is szerelmesen néztem és tudok nézni a mai napig...Hiányzik. Ő is, a Vele töltött "fagyi idő" is. Mert egy újabb nap telik el Nélküle...


Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!