Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
7napnelkule

Mi legyen...?

FmL · 1 éve
A kérdés régóta motoszkál bennem. És igazából lehet nem is a "mi?", hanem a "legyen-e?" az, amire választ kellene adnom magamnak. A napokban lesz a születésnapja, ami pont beleesik a 7 napba. A születésnapomkor kaptam tőle ajándékot, hasznosat, olyat, amit azóta is használok és szeretek is. Viszont nagyon megváltozott néhány dolog azóta. Akkor jóban voltunk - bár az állandó huza-vona, engedjük el egymást, de mégse, mert szeretjük egymást akkor is megvolt-. Továbbá a másik oldal még nehezebb talán. Amíg Ő nekem úgy ajándékozhatott, hogy csak arra kellett ügyelni, hogy a kollégák ne tudjanak róla, addig nekem úgy kellene ajándékoznom, hogy a kollégák ne tudjanak róla, a Párja ne tudjon róla és ehhez még hozzájön, hogy senkitől semmilyen ajándék nem felel meg neki soha, utálja ilyen formán a meglepetéseket. Hogy még nehezebb legyen a helyzet, ha a szíve nagyon mélyén valahol szeret is, felém az van kommunikálva most, hogy utál, gyűlöl. Emiatt sem írhatok neki a születésnapján sem majd, így ha valamit akarok Neki adni, akkor előtte-utána kell megoldanom. Így a "legyen-e?" és a "mi?" kérdések azt hiszem a megszokott születésnapi ajándék kiválasztása projektet- ami amúgy sem könnyű általában- sokszorozottan nehézzé teszik. 
"Legyen"?! Akkor mikor adjam oda? Pénteken csempésszem az asztalára reggel? Hétfőn csempésszem az asztalára? Esetleg adjam Neki oda szerdán, amikor jövök munkába? Mert hétfőn és kedden otthonról fogok dolgozni, hogy el tudjam intézni a jogosítványomat, meg ki tudjam kicsit magam pihenni a hétvége után. Mindegyik lehetőséget nehezíti, hogy visszaadhatja, mert nem akarja majd tőlem elfogadni, akármilyen csekélység lesz. Az pedig nagyon fájna, mert kedvességből, illendőségből és szeretetből is egyaránt adnám.
"Legyen! Mi?". Ha napközben a "Legyen?" kérdésre "Igen!" lesz a válasz, akkor délután el fogok menni megvenni. Bár még nem tudom, hogy mit...

Bár a zene nem illik a fenti sorokhoz, de most valahogy mégis nyugodt vagyok, ha Ő jut eszembe:
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!