Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
7napnelkule

Indulás

FmL · 1 éve
Végre eljött a szombat. 4 vagány srác elindul Horvátországba, hogy széttombolja magát egész nap, este pedig teli torokból szurkoljon a magyar kézilabda válogatottnak az olimpiai bajnok dánok ellen. Hetek óta vártuk ezt a napot, éppen itt az ideje, hogy elinduljunk. 

Viszont megint az az átkozott közösségi oldal, már így korán reggel. Megszokásból ránéztem, éjfél körül volt Ő elérhető. Éjfél körül?! Ilyen gyakorlatilag sosem szokott lenni. Mivel semmit nem tudtam róla a héten érdemi információt, nem tudom, hogy esetleg szórakozni volt-e valamerre és akkor ért haza?! Vagy a Testvérével írogatott még akkor?! Vagy esetleg mással, akiről nem tudtam?! 

Az Ő kapcsolatuk érdekes. Nincsen minden rendben a kapcsolatukban, erről tudnak is. Rendbe akarják hozni. Erre karácsony másnapját Ő egyedül töltötte, vidékről a Párja nem jött vissza. A két ünnep közötti részben is így emiatt volt, mi akkor sok időt töltöttünk együtt. Az más kérdés, hogy ez így utólag hogy esik, hiszen előtte 2-3 hónapig nem aludtunk együtt, mert a Párjával volt mindig, minden hétköznap, minden hétvégén. És miután újra visszajött a Párja, egyből megint mindenért én lettem a hibás és azóta tart ismét a "mindenben hazudsz" dolog. Ebben azért lehet nem csak én hibázok ilyenkor, hanem van összefüggés... Ő úgy gondolja, hogy én szórakozom Vele és hazudozom Neki, de ha ezt a pár sort végiggondolom, akkor az én olvasatom más. Akkor tett értem bármit, ha nem volt kockázat a kapcsolatára nézve.

Negyed 8 van. 2 óra múlva indulunk. Még megnézek egy filmet, amit csütörtök este töltöttem le. Amerikai focis, a címe "A Megállíthatatlan". Több oka is van, hogy megtetszett. Szeretem az igaz történeteken alapuló filmeket. Szeretem Az 50-es és 60-as évek Amerikáját és az olyan filmeket, ami a fehérek és feketék közötti konfliktusról és annak hanyatlásáról szól. Az amerikai foci az egyik kedvenc sportom azok közül, amiket nem űztem, de nézem rendszeresen. Ráadásul szerepel benne az a nagy darab fekete srác, aki a Ballersben is. A sport és a siker jellege miatt pedig kicsit feltüzeli az amúgy sem nyugodt hangulatomat az esti magyar-dán meccsre.

Sörök és a whisky a hűtőben, ruhák bepakolva. Indulhatunk!

És egy ilyen napon is Ő fog a fejemben járni. Az, hogy fontos, hogy a szívemben van és hogy megbántottam. Régen nem hallgattam ezt a számot, de Vele kapcsolatban annyira igaz, amennyire csak igaz lehet valami.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!