Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
7napnelkule

Ihlető zene

FmL · 11 hónapja


Most fordult a kocka. Nem az írásom alatt hallgatott zene vagy az írásom miatt felszínre törő érzések miatti zene kerül a bejegyzésbe, hanem a hallgatott zene ihlette meg az írást.

Nekem ez a zene arról szól, hogy lehet egy NŐ és egy férfi különböző, attól még szerethetik egymást.  Azt is "kihallom belőle", hogy húzhat fel magas falakat maga köré, ettől azok még áttörhetőek. Ez rám is igaz, mert az általam felhúzott falak miatt sincsen már 2 éve kapcsolatom.
És azt is érzem a számot hallgatva, hogy nekem engedte Ő, hogy a tényleg tökéletes énje mögé - amit mindenki lát- láthassak kicsit. Sokkal jobban a közelébe engedett, engedte látni a rosszabb és a kifejezetten rossz oldalát is, mesélt a magánéletéről, a családjáról, a személyiségéről. És megismerhettem azt a lenyűgöző énjét, amiért odavagyok, amiért belehabarodtam. És ez az énje számomra elnyom minden negatívumot, legalábbis annyira biztosan, hogy Vele akarjak lenni. Egy nem megszokott szerelmi vallomással is felér ez a szám.

Mindeközben már nagyon rápörögtem a hétvégére. Várom, hogy másfél-két napra A Barátaim társaságában teljesen kikapcsolhassam az agyam és átalakulhassak kicsit olyan emberré, akit egyáltalán nem érdekelnek a problémái, nem foglalkozik velük csak úgy egyszerűen él, sodródik. Nagyon sok élményt, nevetést és "pasiskodást" várok ettől a hétvégétől. Remélem, hogy tényleg így is fog alakulni. Péntekre meg voltam hívva egy házibuliba, de azt is lemondtam. Így, hogy januárban nem iszom - csak most szombaton fogok, egy napig-, így arra rá szeretnék pihenni. Amúgy is talpon leszünk nagyon sokat, előtte nem árt, ha nem 3-4 órát alszom csak.  Hazamegyek pénteken a Családomhoz, onnan indulunk szombaton. 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!